Woonkamer zen chic

De zithoek is een echte loungespot met een en luxueuze, diepe bank die uitnodigt en ideaal is om te ontspannen. De zithoek is aangekleed met een rijk hoogpolig vloerkleed waardoor de ruimte een gevoel van weelde en warmte uitstraalt.

De eenvoudige witte muren creëren een perfecte balans in samenspel met de rijke donkere vloer en authentieke doorleefde meubelstukken. Er zijn vooral tweedehands houten meubelen gebruikt, elk met een eigen verhaal, die de tand des tijds hebben doorstaan en daardoor nog meer karakter hebben gekregen. Dit sluit naadloos aan bij de Wabi Sabi filosofie, waarin schoonheid wordt gevonden in imperfectie en de vergankelijkheid van dingen.

Het hart van het huis is de enorme grote ronde eettafel, waar gemakkelijk 10 personen aan kunnen zitten. Dit was van essentieel belang, omdat er regelmatig familie en vrienden over de vloer komen. Dit is dé plek waar genot en verbondenheid samenkomen tijdens gezamenlijke maaltijden gezamenlijke maaltijden en eindeloze borrels. De tafel wordt omringd door prachtige elegante design eetstoelen, die niet alleen stijlvol zijn maar ook een unieke uitstraling toevoegen aan deze ontmoetingsplaats.

In dit interieur smelten oud en nieuw prachtig samen, waarbij de tijdloze charme en eigentijdse klasse samen een unieke aantrekkingskracht in de ruimte creëren. Het totaal plaatje is helemaal geworden zoals van te voren gewenst was.