Over mij

“Een thuis is meer dan een huis met spullen; het is een gevoel”

Door jaren veel te gehaast te leven, heb ik geleerd om regelmatig een pauzeknop in te drukken. Dit lukte mij door een plek te creëren waar ik automatisch rustiger aan ging doen. Dit gun ik iedereen, daarom ben ik mijn bedrijf gestart. 

Vrij snel merkte ik, dat ik niet zomaar ontwerpen wilde maken, maar ook een positieve impact wil hebben. Keuzes maken die bijdragen aan je welzijn, daar gaat het om!

Dit doe ik met toewijding, om mijn klant te ontzorgen. Ik ben er om jouw interieurvisie tot in de puntjes te realiseren, zodat het interieur aan al jouw wensen voldoet.

Mijn Molukse/Indonesische achtergrond stelt me in staat om me in te leven in jouw belevingswereld. Hierdoor kan ik jouw emoties en wensen intuïtief vertalen naar een interieur dat perfect bij je past. 

Mijn passie ligt in ontdekken, netwerken, en het vinden van unieke items. Maatwerk is een kenmerk van mijn adviezen. Bij de presentatie gaat het erom dat mijn advies jou raakt, zodat je jezelf herkent in het interieuradvies dat ik bied.

Het werken met natuurlijke elementen zoals hout, steen en planten brengt essentie van verbinding met zicht mee. Het gevoel van verbondenheid met de natuur zorgt voor balans en harmonie in mijn ontwerpen.

Reviews