Loft New Japan

Voor dit nieuwbouwappartement maakte ik een uitgebreid advies voor zowel het woon- als slaapgedeelte. Er was nog geen concrete woning tijdens de start van het adviestraject. Door het te visualiseren middels een 3D ontwerp kregen de bewoner een goed beeld van hoe eindresultaat er uit ging zien.

De wens van de klant was een combinatie tussen Wabi Sabi en industrieel, waarbij warmte en uitnodiging essentieel waren. Daarnaast wilden de bewoners een interieur met een beetje lef, met als basis een groene Marmoleum vloer – een keuze die voortkwam uit duurzaamheidsprincipes.

Oorspronkelijk was een standaard stalen wand ingetekend voor de slaapkamer. Echter, bij de inmeetafspraak met de leverancier werden er diverse alternatieven voorgesteld. Na één telefoontje van de bewoners adviseerde ik om voor een nieuwe optie te gaan. En dat deden ze!

Gezien de beperkte oppervlakte van het appartement was een efficiënte indeling van cruciaal belang, met voldoende opbergmogelijkheden. De reactie van de bewoners op het uitgewerkte advies was geweldig: “WOW. We vinden het prachtig en deze indeling hadden we zelf niet kunnen bedenken. We hebben ook meteen de eetstoelen besteld”