Keuken Asian Fusion

Deze keuken heeft een adembenemende transformatie heeft ondergaan met slechts een cosmetische upgrade. Ondanks dat de apparatuur nog in uitstekende staat verkeerde, hebben doordachte keuzes deze ruimte naar een geheel nieuw niveau getild.

De kastdeuren zijn verfraaid met een warme grijstint, terwijl het keukeneiland is getransformeerd met een robuuste betonlook, waardoor een perfecte balans tussen elegantie en moderniteit is ontstaan. De grepen en de afzuigkap zijn vervangen om beter bij de nieuwe uitstraling te passen, en er is een Quooker-kraan geïnstalleerd voor extra gebruiksgemak.

Om de opbergruimte te vergroten, werd boven de koelkast een extra kastje toegevoegd. De keuze voor zacht sage-gekleurde tegels voegt warmte toe aan de keuken. Het volsteensverband patroon draagt bij aan een rustige en ruimtelijke uitstraling.

Natuurlijke elementen, zoals planten, werden toegevoegd om de ruimte tot leven te brengen, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. Kruidenplanten zijn niet alleen functioneel voor gebruik tijdens het koken, maar voegen ook een esthetisch element toe aan de keukeninrichting, waardoor ze zowel praktisch als stijlvol zijn.