Zo werken we samen

Mijn visie gaat verder dan het ontwerp. Ontzorgen is een essentieel onderdeel van mijn aanpak.

Iedere klant heeft unieke woonwensen. Daarom bied ik drie verschillende adviesvormen aan, elk met een variërende mate van ondersteuning. Ontdek welke vorm het beste aansluit bij jouw behoeften.

Alle pakketten hebben een startprijs. Na een vrijblijvend intakegesprek wordt een op maat gemaakte offerte opgesteld die naadloos aansluit bij jouw persoonlijke interieurwensen.

Comfort

– Snel toepasbaar,
direct op weg geholpen –

Kies je sessieduur, ontvang antwoorden op al je interieurvragen, en laat me je helpen je droominterieur te realiseren. Neem vandaag nog contact op om snel aan de slag te kunnen.

Deluxe

– Jouw eigen betrokkenheid,
mijn begeleiding –

Dit pakket is ideaal voor wie hands-on wil blijven bij het interieurproject. Ik bied je deskundig advies, creatieve ideeën en mijn professionele begeleiding om jouw visie tot leven te brengen. Met toegang tot mijn kennisbank en netwerk kan je direct contact leggen. Ik adviseer, jij voert uit – een geweldige optie voor jou als je actief wilt bijdragen aan de transformatie van je ruimte.

Superior

– Volledige ontzorging,
mijn toewijding –

Voor een stressvrije interieur transformatie bied ik dit pakket aan. Ik neem alles uit handen. Vanaf het eerste concept tot de laatste afwerking zal ik elke stap coördineren. Jouw wensen en ideeën vormen mijn kompas, terwijl ik de magie laat ontstaan.

cadeaubon

– voor een unieke en sfeervolle interieur transformatie  –

Met deze bon geef je niet alleen een geschenk, maar ook de belofte van een prachtig, op maat gemaakt interieur.

Bepaal zelf de waarde en laat je dierbaren de magie van een gepersonaliseerd advies ervaren. Van een vleugje kleur tot de perfecte harmonie van de volledige inrichting – laat hun interieurdroom uitkomen.

Heb je een andere vraag?

Neem gerust contact met me op.